El Cafè Continental de l’Ateneu Barcelonès, projecte guanyador de la 33a edició dels Premis Ateneus en la categoria Jove, proposa!, comença la seva activitat el proper dijous 12 de gener amb la tertúlia L’Ateneu en qüestió: té sentit una tertúlia? Revisió crítica dels joves, amb la participació d’Issona Passola, presidenta de l’Ateneu Barcelonès, i Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

El projecte es defineix com l’espai de trobada cultural obert, interdisciplinari i transversal dels joves a Barcelona. “No som una tertúlia més”, declara als seus perfils de Twitter i Instagram.

Cada dos dijous hi haurà una trobada a l’ateneu per dialogar (o debatre!) sobre qüestions socials, polítiques, culturals, econòmiques o literàries. Els i les joves de l’entitat faran un cafè amb experts en la matèria, que s’uniran a la conversa. Tots els joves d’entre 18 i 30 anys hi estan convidats i intentaran fer confluir persones diverses (sòcies o no) sense defugir perspectives crítiques per abordar l’actualitat i l’atemporalitat.

El Cafè Continental ha nascut amb la complicitat dels companys d’El Cafè Universal, de l’Ateneo de Madrid