La categoria “Jove, proposa!” és un premi que preten acostar als joves als ateneus. L’entitat pot optar-hi amb un projecte que es dugui a terme amb un grup de joves del propi ateneu, ja siguin tallers, cursets o espectacles, però també s’hi pot presentar fent una col·laboració amb algun grup de joves que formin part del municipi o l’entorn del mateix.

Per exemple, a l’edició anterior, el Centre Moral d’Arenys de Munt va guanyar el premi presentant un projecte de col·laboració amb l’Associació Encirca’t i el seu projecte Cabaret Jove ’21. Consistia en que el grup de joves que participaven en aquest projecte, ja consolidat anteriorment, el duien a terme per primera vegada a l’equipament de l’entitat, i així s’aconseguia acostar als joves a l’ateneu. Per tant, en cas de no tenir un projecte propi que impliqui al col·lectiu juvenil de la societat, els ateneus poden fer una crida a altres grups perquè realitzin les seves activitats conjuntament amb l’ateneu i puguin presentar-se als premis.

A la categoria “Jove, proposa” s’atorga un sol premi consistent en un guardó, 1.500€ i el suport tècnic de dinamització ofert per la FAC per acompanyar la realització del projecte guanyador durant 3 mesos. Recordeu que podeu presentar la vostra candidatura fins el 17 d’octubre de 2021.

Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves entre 16 i 30 anys. Les candidatures han de ser presentades per les entitats federades que donen suport als grup de joves, els quals poden pertànyer a les seves pròpies seccions juvenils o no estar associats. La proposta haurà de tenir el vist-i-plau de l’entitat on està prevista la realització de l’activitat. Cada entitat només podrà presentar i participar d’un sol projecte. Les activitats proposades hauran de ser realitzades entre l’1 de gener de 2022 i el 30 de novembre de 2022. Tant en la realització com en la difusió de l’activitat caldrà fer constar que l’entitat ha estat guanyadora del Premi Jove, proposa! 2020, convocat per la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Abans del 15 de desembre de 2022, les entitats premiades hauran de presentar una memòria justificativa de l’activitat duta a terme. L’entitat guanyadora en l’edició anterior no podrà optar a cap premi en la convocatòria vigent.

Inscriviu-vos a la categoria Jove Proposa!

  1. P_admin 2 de desembre de 2021 at 8:23 - Respon

    hola