Us informem que la companyia LA CUBANA rebrà el Premi Honorífic dels PREMIS ATENEUS 2021 en el decurs de la gala que tindrà lloc el proper 21 de desembre a la carpa del Circ Històric Raluy, al Moll de la Fusta de Barcelona.

El Premi Honorífic és una novetat d’aquesta 32ª edició dels premis i neix amb l’objectiu de donar valor a entitats, institucions o persones relacionades d’alguna manera amb el món ateneístic que han destacat en la seva tasca en l’àmbit comunitari, cívic, cultural o artístic del nostre país.

Per a aquest primer guardó, s’ha escollit a La Cubana per ser una companyia de prestigi i alhora molt popular que enguany celebra els seus 40 + 1 anys, una llarga i exitosa carrera que va tenir els seus orígens, abans que es digués La Cubana, a l’ateneu Casino Prado Suburense de Sitges. Una companyia de teatre amateur que a partir del 1983, sense adonar-se’n es va professionalitzar.

Durant aquests 40 anys han fet teatre al carrer, saraus, televisió i han passejat els seus espectacles per més de 200 teatres de tot Espanya i alguns de l’estranger, han realitzat més de 12.000 representacions de teatre i els han vist més de 5 milions d’espectadors.”Una altra novetat d’enguany és el format de la gala dels Premis, ja que l’acte serà presentat pel mestre de cerimònies del Circ Històric Raluy i comptarà amb les actuacions d’alguns dels números més emblemàtics d’aquest llegendari circ.