La Federació d’Ateneus de Catalunya us convida el dimarts 21 de desembre de 2021 a les 18h, a assistir a la gala de la 32ª edició dels Premis Ateneus, que reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Es tracta d’una edició especial, ja que la gala d’entrega de premis enguany se celebra a la seu de la Carpa del Circ Raluy (Port de Barcelona), amb espectacle especial inclòs i diverses sorpreses que s’aniran donant durant el desenvolupament de l’acte.

Cal recordar que aquest 2021 hi ha hagut una gran participació: més de 90 candidatures d’un total de 65 entitats opten a algun dels reconeixements inclosos en les categories que entren a concurs, que són les següents:

  • Comunicació Associativa
  • Creativitat Artística
  • Jove, Proposa!
  • Treball en Xarxa
  • Foment de la Participació