PARTICIPA A L’EDICIÓ D’ENGUANY DELS PREMIS ATENEUS

Tot just resten tres setmanes i mitja perquè acabi el període de participació a la 33a edició dels Premis Ateneus. Concretament, el 15 d’octubre és el darrer dia per omplir el formulari per optar a alguna de les categories d’enguany.

En aquest enllaç trobareu un seguit d’articles que vam preparar l’any passat sota el títol Premis Ateneus, coneix les categories, pels quals vam realitzar entrevistes als guanyadors i guanyadores d’altres edicions, on expliquen més a fons els projectes amb què van presentar candidatura i com els ha ajudat guanyar el premi.

A més a més, aquí trobareu una infografia amb l’explicació dels projectes guanyadors de la 32a edició.

I si encara no tens clara la categoria on encabir el projecte del teu ateneu o entitat, com omplir el formulari o qualsevol altre dubte, contacta amb nosaltres a premis@ateneus.cat o al 932 688 130 i t’ajudarem!