L’ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ rebrà el Premi Honorífic dels PREMIS ATENEUS 2022, que enguany tindrà lloc el proper 20 de desembre al Disseny Hub Barcelona.

El Premi Honorífic té com a objectiu donar valor a entitats, institucions o persones relacionades d’alguna manera amb el món ateneista i que han destacat en el seu treball en l’àmbit cívic, cultural o artístic del nostre país.

En aquest cas, el guardó vol reconèixer la tasca de l’Acadèmia del Cinema Català a l’hora d’acostar les produccions catalanes al territori a través del Cicle Gaudí, una xarxa de la qual en formen part 20 ateneus d’arreu del país (que representen el 20% del total d’espais del cicle). Tant l’Acadèmia com la FAC valoren molt positivament l’experiència i consideren que “aquesta sinèrgia entre el cicle i els ateneus és vital per a la producció audiovisual catalana”. El premi també pretén posar en valor els èxits que diverses produccions catalanes han aconseguit durant aquest darrer any.

SI VOLEU ASSISTIR A LA GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS, CLIQUEU AQUÍ