MAG LARI serà el conductor de la gala de lliurament dels Premis Ateneus 2022 que organitzem des de la Federació d’Ateneus de Catalunya i que tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona el proper 20 de desembre, a les 19:00 hores.

Per a aquest acte, Mag Lari ha ideat un espectacle especial ple de màgia i humor. El popular il·lusionista desplegarà la seva faceta de mag-showman i la seva gran capacitat comunicativa per convertir la gala en una festa diferent i espectacular!

Fundats l’any 1989 per la Federació d’Ateneus de Catalunya, els PREMIS ATENEUS reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

En aquesta 33ª edició dels Premis, s’han presentat 75 candidatures d’un total de 53 entitats en les cinc categories: el Premi a la Comunicació Associativa, el Premi a la Creativitat Artística, el Premi Jove, Proposa!, el Premi al Treball en Xarxa i el Premi al Foment de la Participació. D’aquesta convocatòria, cal destacar l’increment de les inscripcions a les modalitats que involucren els projectes amb joves, així com les que premien la col·laboració entre entitats i el treball d’associacions no federades.

SI VOLEU ASSISTIR A LA GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS, CLIQUEU AQUÍ