SI VOLEU ASSISTIR A LA GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS, CLIQUEU AQUÍ

La Federació d’Ateneus de Catalunya us convida el dimarts 20 de desembre de 2022 a les 19h, a assistir a la gala de la 33ª edició dels Premis Ateneus, els quals reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

La gala d’entrega de premis enguany se celebrarà al Disseny HUB de Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38), i MAG LARI en serà el conductor. Per a aquest acte, Mag Lari ha ideat un espectacle especial ple de màgia i humor. El popular il·lusionista desplegarà la seva faceta de mag-showman i la seva gran capacitat comunicativa per convertir la gala en una festa diferent i espectacular!

La 33a edició ha comptat amb una participació de 75 candidatures d’un total de 53 entitats, una xifra similar a la dels anys anteriors, però que celebra l’augment de candidatures en les categories de col·laboració entre entitats (Treball en xarxa), que involucren projectes amb joves (Jove, proposa!) i d’altres associacions no federades (Foment de la participació), cosa que fa créixer la projecció de la Federació.