De forma excepcional, allarguem el termini per presentar-se a les candidatures del Premi Jove. Memorial Ricard Julià fins al dilluns 23 d’octubre a les 12h del migdia.

INSCRIU-TE AL PREMI JOVE!

Premi Jove. Memorial Ricard Julià

El Premi Jove canvia el seu nom en honor a Ricard Julià, part activa de la FAC durant els darrers anys i membre de la junta directiva, per la vinculació que va tenir al llarg de la seva vida amb l’associacionisme juvenil català.

A més, el premi, comptarà per primera vegada amb dues modalitats, i augmentarà la dotació econòmica i el nombre de projectes guardonats, amb dos premis per a cada modalitat:

  • Jove, proposa!, per a activitats a realitzar durant el 2024. Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves entre 16 i 30 anys. Les candidatures han de ser presentades per les entitats federades que donen suport als grup de joves, els quals poden pertànyer a les seves pròpies seccions juvenils o no estar associats. Abans del 15 de desembre de 2024, les entitats premiades hauran de presentar una memòria justificativa de l’activitat duta a terme.
  • Temps lliure i valors, per a activitats ja realitzades, entre l’1 de setembre de 2022 i el 30 de setembre de 2023. Les iniciatives presentades han de comptar amb un projecte educatiu no formal que potenciï valors socials.