Un any més, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya hem obert la convocatòria per presentar candidatures als Premis Ateneus, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç dels seus projectes per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Per aquest motiu, volem compartir amb les entitats federades material divers perquè en pugueu fer promoció, penjant cartells a les vostres entitats, publicant-ho a les vostres webs o xarxes socials o enviant-ho per diversos canals de difusió, com WhatsApp o correu electrònic. Fes córrer la veu i apunta’t als Premis Ateneus!

Descarrega’t el cartell del Premi Jove. Memorial Ricard Julià:

Versió per imprimir

Versió digital en horitzontal

Versió digital en vertical

Descarrega’t el cartell dels Premis Ateneus 2023:

Versió per imprimir

Versió digital en horitzontal

Versió digital en vertical