Des de la Federació d’Ateneus us volem tornar a agrair a tots i a totes que ens acompanyéssiu de nou el passat 12 de desembre durant la 34a Gala dels Premis Ateneus.

Més de 300 persones vau omplir la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació per gaudir d’un vespre ple de sorpreses, circ, música i emocions. Sense vosaltres no hauria estat possible!

Volem aprofitar per felicitar les entitats guardonades, així com encoratjar a totes les participants, als ateneus federats que enguany no us heu presentat i a la resta d’entitats socioculturals del país a fer-nos arribar els vostres projectes en la pròxima edició dels Premis Ateneus. Com va dir el president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, “podem fer projectes modestos, però en l’associacionisme no hi ha cap projecte petit, si ha remogut, com a mínim, el pensament d’una persona.“.